BG  |   EN  |   FR  |   RU  |  

Прахови центробежни вентилатори 

Прахови центробежни вентилатори


Центробежни вентилатори за дървени стружки и пилки, пясък, метални и абразивни пилки, цимент, зърно и други неполепващи материалиПрахоуловителни центробежни вентилатори за транспортиране на дървени стружки и пилки от дървообработващи машини, пясък от пясъкоструйни апарати, метални и абразивни пилки от металообработващи машини и за транспортиране на цимент, зърно и други неполепващи материали.

Прахови центробежни вентилатори транспортират смеси с концентраци в пределите от 50 g/kg и максимална температура 323,16 °К (50°С). Могат да се експлоатират в помещения класове П-І; П-ІІ, П-ІІа и П-ІІІ, съгласно ПСТН-94 г.

Прахови вентилатори обезпечават дебит от 1 500 m3/h и налягане от 3 500 Pa. Изпълняват се с клиноремъчно задвижване и се комплектоват с електнодвигатели и пустова апаратура със степен на защита IP54, ремъчни шайби, ремъци и обтегач за електродвигателя.

Центробежните прахоуловителни вентилатори от типа ДП10Б са предназначени за очистване на димни газове от частици с големина до 20 µm при запрашеност до150 g/m3 и с температура не повече от 523 °К (250 °С).

Използват се за очистка на димни газове м малки котлени и сушилни барабани на асфалтови бази като първа степен на очистка.Интересувате се от този продукт? Попитайте тук подробности:

Вашето име*:
Моля, въведете Вашето име
Телефон:
Вашият e-mail адрес*:
Моля, въведете Вашият e-mail адрес
Име на фирма:
Вашето запитване*:
Моля, въведете Вашият коментар