BG  |   EN  |   FR  |   RU  |  

Центробежни вентилатори 

Центробежни вентилаториЦентробежни вентилатори. Спартак АД произвежда Центробежни вентилатори за ниско и средно налягане, Центробежни вентилатори за димни газове, Центробежни вентилатори за високо налягане, Прахови центробежни вентилатори, Двойно смучещи центробежни вентилатори.

Двойносмучещи центробежни вентилатори

Двойносмучещи центробежни вентилатори са предназначени да комплектоват вентилационни секции от реда секционни климатични камери, но могат да се използват и в други вентилационни системи.
Транспортират чисти от механични примеси смеси и газове с максимална температура 323,16 °К (50°С).
Могат да се експлоатират в помещения класове П-І; П-ІІ, П-ІІа и П-ІІІ, съгласно ПСТН-94 г.

» подробно

Прахови центробежни вентилатори

Прахоуловителни центробежни вентилатори за транспортиране на дървени стружки и пилки от дървообработващи машини, пясък от пясъкоструйни апарати, метални и абразивни пилки от металообработващи машини и за транспортиране на цимент, зърно и други неполепващи материали. Прахови вентилатори за транспортиране смеси с концентраци в пределите от 50 g/kg и максимална температура 323,16 °К (50°С). Могат да се експлоатират в помещения класове П-І; П-ІІ, П-ІІа и П-ІІІ, съгласно ПСТН-94 г.

» подробно

Центробежни вентилатори за високо налягане

Центробежни вентилатори за високо налягане (предназначени са да комплектоват общопромишлени вентилационни системи, както и технологични съоръжения за производствени процеси. Те транспортират чисти ( без механични примеси) смеси и газове с максимална температура 323,16 °К (50 °С). Могат да се експлоатират в помещения класове П-І; П-ІІ, П-ІІа и П-ІІІ, съгласно ПСТН-94 г.


» подробно

Центробежни вентилатори за димни газове

Центробежни вентилатори за димни газове са предназначени за транспортиране на сухи димни газове с максимална температура 553,16 °К (280 °С), преминали през електрофилтри или циклон.
Вентилатори типоразмер 6,3; 8; 11 се окомплектоват с направляващ апарат. Чрез завъртането на лопатките на направляващия апарат на определен ъгъл се регулират параметрите на вентилатора.


» подробно

Центробежни вентилатори за ниско и средно налягане


Центробежни вентилатори за ниско и средно налягане са предназначени за окомплектоване на промишлени вентилационни системи и технологични съоръжения за производствени процеси. Вентилаторите се транспортират чисти от механични примеси смеси и газове с максимална температура 323,16 °К (50 °С).  Могат да се експлоатират в помещения от класове П-І, П-ІІ, П-ІІа, П-ІІІ,съгласно ПСТН - 94 г.


» подробно


Интересувате се от тeзи продукти? Попитайте тук подробности:

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Телефон:
Вашият e-mail адрес:
Моля, въведете Вашият e-mail адрес
Име на фирма:
Вашето запитване:
Моля, въведете Вашият коментар